Espoo Tammipääntie 28 360 000€

Kahden omakotitalon tontti suositulla Jupperin alueella

Kauniilta ja monimuotoiselta rinnetontilta löytyy sen etuosasta tasamaata ja takaosasta luonnonpuistomaista metsää ja kalliota. Tontin korkealta kalliolta voi ihastella auringonlaskua yli Jupperin pientaloalueen kattojen. Suorakaiteen muotoinen tontti nauttii idästä länteen kulkevan auringon säteistä pitkin päivää.

Tämä tontti on loistava mahdollisuus esimerkiksi kahdelle perheelle rakentaa yhdessä ja jakaa tontti hallinnanjakosopimuksella. Tontin voi myös jakaa kahdeksi likimain yhtä suureksi tontiksi, joille molemmille voi rakentaa yhden omakotitalon. Koillisosa tontista on tällä hetkellä kaavassa rakentamatonta aluetta, jolle edellytetään poikkeamispäätöstä, jos rakentaminen kohdistuu merkittävästi tälle alueelle. Tontin lounaisosaan mahtuu kuitenkin kaksi taloa tai paritalo, mikä ei vaadi poikkeamispäätöstä, niin että esimerkiksi oleskelualueet sijoittuvat tontin rauhalliseen yläosaan.

Kaavassa alue on erillispientalojen korttelialuetta, e=0,2, kaavamerkintä AO II. Rakennusoikeutta on kaikkiaan 368,8 m2 ja tontin pinta-ala on 1 844 m2. Pyydä välittäjältä kaavamääräykset. Myytävällä alueella on purkukuntoisia rakennuksia joiden purkukustannuksista vastaa ostaja(t). Varainsiirtovero on 4 % ja lohkomiskulut tulevat ostajille, jos halutaan omat kiinteistöt.

Jupperin omakotialue on ihan omaa luokkaansa, niin rauhallista ja arvostettua, kuitenkin suhteellisen lähellä esimerkiksi Helsingin keskustaa ja lentokenttää. Pitkäjärven kaunis ja vehreä rantaraitti sekä uimaranta ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Laaksolahden urheilupuisto tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja -paikat, kuten tennis-, jalkapallo- ja jääkiekkohallin. Leppävaarasta löytyy paljon monipuolisia palveluita kauppakeskus Sellossa. Alueella on monta hyvää päiväkotia ja ala- ja yläkoulua sekä lukiota. Muutaman kymmenen metrin päässä Pitkäjärventiellä kulkee useampi bussi sekä Helsinkiin että eri puolille Espoota.

Soitellaan ja sovitaan tapaaminen tontille!
Kati Nuortie, 0500 828 456, kati.nuortie@housecompany.fi.

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Kati Nuortie
  • House Company LKV Oy
  • kati.nuortie@housecompany.fi
  • 0500-828456

Kohteen perustiedot

Kohdenumero9821674
Sijainti
  • Jupperi
  • 02730
  • Espoo
TyyppiOmakotitalotontti
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
VapautuminenHeti

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta360 000 €
Myyntihinta360 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero maapohjasta 1180,72 €, ostajat vastaavat rakennusten purkukustannuksista.

Kohteen tiedot

Lisätietoa kunnostaTontilla sijaitseva vanha asuinrakennus ja varasto myydään purkukuntoisena.

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Tontin pinta-ala1844 m²
Tontin omistusOma

Kartta