Espoo Tammipääntie 28 169 000€

Omakotitalotontti suositulla Jupperin alueella

Kauniilta ja monimuotoiselta rinnetontilta löytyy sen etuosasta tasamaata ja takaosasta luonnonpuistomaista metsää ja kalliota. Tontin korkealta kalliolta voi ihastella auringonlaskua yli Jupperin pientaloalueen kattojen. Suorakaiteen muotoinen tontti nauttii idästä länteen kulkevan auringon säteistä pitkin päivää.

Kaavassa alue on erillispientalojen korttelialuetta, e=0,2, kaavamerkintä AO II. Tontin/hallinta-alueen A rakennusoikeus on noin 184,4 m2 ja tontin pinta-ala on noin 922 m2. Tontti B on samankokoinen kuin A eli kahden hallinta-alueen/tontin kokonaisrakennusoikeus on kaikkiaan 368,8 m2 ja yhteispinta-ala on 1 844 m2. Rakennusoikeuden lisäksi kaava mahdollistaa enintään 30 m2 asumiseen liittyvän talous-, huolto- ja vapaa-ajan tilan (esim. autotalli) rakentamisen. Keskinäisellä hallinnanjakosopimuksella rakennusoikeuden ja hallintaoikeuden voi myös toteuttaa erikokoisina osuuksina. Koko 1844 m2 (2 x 922 m2) tontin voi myös jakaa kahdeksi likimain yhtä suureksi tontiksi.

Koillisosa tontista on tällä hetkellä kaavassa rakentamatonta aluetta, jolle edellytetään poikkeamispäätöstä, jos rakentaminen kohdistuu merkittävästi tälle alueelle. Tontin lounaisosaan mahtuu hyvin rakentamaan omakotitalon, mikä ei vaadi poikkeamispäätöstä, niin että esimerkiksi oleskelualueet sijoittuvat tontin rauhalliseen yläosaan.

Pyydä välittäjältä kaavamääräykset. Myytävällä alueella on purkukuntoisia rakennuksia joiden purkukustannuksista vastaa ostaja(t). Varainsiirtovero on 4 % ja lohkomiskulut tulevat ostajille, jos halutaan omat kiinteistöt.

Jupperin omakotialue on ihan omaa luokkaansa, niin rauhallista ja arvostettua, kuitenkin suhteellisen lähellä esimerkiksi Helsingin keskustaa ja lentokenttää. Pitkäjärven kaunis ja vehreä rantaraitti sekä uimaranta ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Laaksolahden urheilupuisto tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja -paikat, kuten tennis-, jalkapallo- ja jääkiekkohallin. Leppävaarasta löytyy paljon monipuolisia palveluita kauppakeskus Sellossa. Alueella on monta hyvää päiväkotia ja ala- ja yläkoulua sekä lukiota. Muutaman kymmenen metrin päässä Pitkäjärventiellä kulkee useampi bussi sekä Helsinkiin että eri puolille Espoota.

Soitellaan ja sovitaan tapaaminen tontille!
Kati Nuortie, 0500 828 456, kati.nuortie@housecompany.fi.

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Kati Nuortie
  • House Company LKV Oy
  • kati.nuortie@housecompany.fi
  • 0500-828456

Kohteen perustiedot

Kohdenumero9519167
Sijainti
  • Jupperi, Laaksolahti
  • 02730
  • Espoo
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
VapautuminenHeti

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta169 000 €
Myyntihinta169 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero tontin A maapohjasta on noin 590,36 € ja koko tontista noin 1180,72 €. Ostaja(t) vastaa(vat) rakennusten purkukustannuksista.

Kohteen tiedot

Lisätietoa kunnostaTontilla sijaitseva vanha asuinrakennus ja varasto myydään purkukuntoisena.

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Tontin pinta-ala922 m²
Tontin omistusOma

Kartta